9 ceaiuri care te ajută să slăbești rapid

Fucus, mate, cicoare, ciumărea… unele plante sunt de mare ajutor atunci când vine vorba despre slăbire. Sunt cele care au cele mai bune proprietăţi diuretice, care pot ameliora tranzitul, care au un rol benefic asupra tranzitului tiroidian şi care facilitează în acelaşi timp slăbirea. Care sunt ceaiurile pe care te poţi baza?

Decoctul de cicoare. Cicoarea este cea care poate purifica ficatul şi care te ajută să slăbeşti ameliorând digestia. Bea patru ceşti din decoctul de cicoare de patru ori pe zi şi alternează o săptămână sau două cu alte ceaiuri sau infuzii de plante.

Infuzia de fucus. Fucusul este o plantă care va acţiona asupra metabolismului tiroidian şi care va ameliora tranzitul. De consumat maximum o săptămână, de patru ori pe zi, înainte de mesele principale.

Infuzia de ciumărea. Este o infuzie drenantă care acţionează contra edemelor şi care poate regla lejer metabolismul zahărului. Bea o ceaşcă cu această infuzie dimineaţa şi seara.

Ceaiul de frăsin. Ceaiul de frăsin este cel care te va ajuta să elimini apa şi care are o acţiune foarte benefică asupra celulitei.

O infuzie de mate, de splinuţă şi ciumărea. Este o infuzie foarte benefică atunci când vine vorba despre slăbire. Ceaiul mate este foarte bogat în cafeină şi stimulează metabolismul. Ciumăreaua are virtuţi drenante iar splinuţa este de mare ajutor pentru drenajul renal şi ajută digestia.

Ceaiul de Jawa. Este cel care va drena apa şi care are o acţiune foarte benefică atunci când vine vorba despre lupta contra celulitei.

Infuzia de coacăze negre. Coacăzele negre sunt cele care te vor ajuta să drenezi apa şi să lupţi contra insuficienţei venoase.

Ceaiul de coada-calului. Coada calului are cele mai bune proprietăţi drenante, de mare ajutor atunci când vine vorba despre a elimina apa.

Infuzia de creţuşcă. Creţuşca este şi ea de mare ajutor pentru a drena apa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?