Care sunt cele mai utilizate aplicații ale momentului?

Specialistii din domeniu IT se ocupa in permanenta de realizarea unor aplicatii care sa usureze viata oamenilor. In prezent, exista un top al celor mai populare aplicatii folosite de toti cei care detin device-uri performante, fie ca este vorba despre smartphone-uri sau tablete.

Facebook Messenger
Facebook Messenger este o aplicatie nelipsita de pe niciun smartphone, fiind foarte usor de utilizat si foarte prietenoasa. Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii pot comunica cu cei dragi, le pot trimite fotografii si filmulete si, nu in ultimul rand, pot avea videconferinte cu familia si cu prietenii, in timp real.

Snapchat
Snapchat este una dintre aplicatiile preferate ale posesorilor de smartphone-uri, fiind foarte simpla si interesanta. Cu ajutorul acesteia se pot trimite fotografii animate, dar si filmulete. Toate imaginile contin efecte deosebite: de la iepurasi pana la mustati sau chiar palarii de diferite forme si culori.

WhatsApp
WhatsApp-ul este foarte utilizat in prezent de catre tineri si nu numai, fiind o alternativa moderna pentru sms-urile traditionale. Ceea ce este foarte interesant la aceasta aplicatie este ca persoanele care o folosesc pot vedea cand le sunt citite mesajele in timp real. In plus, WhatsApp-ul se poate folosi pentru apeluri, pentru trimiterea de mesaje, dar si de fotografii si videoclipuri.

Instagram
Potrivit ultimelor studii in domeniul IT, Instagramul este cea de-a doua aplicatie folosita in lume, dupa Facebook. Spre deosebire de prima optiune, Instagramul permite doar postarea unor fotografii si posibilitea de a urmari persoanele preferate prin intermediul acestei aplicatii. De asemenea, se pot trimite si mesaje prin intermediul Instagramului.

LastPass
Intrucat oamenii au foarte multe conturi cu diferite parole in prezent, nu putini sunt cei care isi uita parola in mod constant. Cu ajutorul LastPass, parolele sunt salvate si, daca este nevoie, se pot genera unele noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *