Ce să faci când nu ai net

Dat fiind faptul că în zilele noastre marea majoritate a populaţiei foloseşte internetul zilnic oamenii au început să fie foarte dependenţi de acesta iar în momentele în care internetul mai pică din când în când acesta afectează atât simplii utilizatori cât şi afacerile a căror activitate se desfăşoară în mare parte pe internet.

Zilele trecute am rămas pentru câteva ore fără net aşa că, împins de nevoie, am alcătuit o listă cu ceea ce poţi face în orele în care internetul tău e picat şi nu ai altceva de făcut. Aşadar:

• Dormi – cea mai rapidă metodă de a face timpul să zboare atunci când nu ai altceva de făcut cea mai bună alegere ar fi să dormi. Câteva ore vor trece chiar fără să realizezi.

• Scrie articole – dacă eşti blogger sau content-writer atunci îţi vei face un bine pe plan profesional dacă vei alege, atunci când n-ai net, să scrii articole în notepad, wordpad, şi aşa mai departe.

• Joacă-te jocuri offline – chiar dacă nu eşti un împătimit al jocuri ar fi ok pentru orice ocazie să ai de rezervă câteva joculeţe cu care să-ţi omori timpul atunci când nu ai ce face.

• Urmăreşte filme – eu mereu am într-un folder câteva filme sau episoade din diverse seriale la care să mai mă uit din când în când, atunci când vreau să mă relaxez sau problemele tehnice nu mă lasă să stau pe net.

• Mergi prin parc – cea mai sănătoasă metodă cu care să-ţi petreci timpul atunci când nu ai ce face este să te duci să iei o gură de aer plimbându-te prin parc.

Sper ca metodele pe care le-am prezentat în destul de scurta listă de mai sus să vă ajute să vă umpleţi, practic, timpul şi să scăpaţi de plictiseală atunci când nu aveţi net deşi cel mai indicat ar fi ca acesta să nu creeze dependenţă în viaţa voastră.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?