Cele mai bune parcuri de distracții din lume

Ești mereu pregătit să descoperi noi atracții, să explorezi lumea? Dacă ai testa câteva din cele mai bune parcuri de distracții din lume? Chiar dacă majoritatea parcurilor de distracții sunt situate pe teritoriul Americii există câteva demne de luat în seamă și în Japonia, Germania și China.

Disneyland Park-Anaheim, SUA. Disneyland Park este primul parc construit de Disney în 1955, singurul conceput și văzut de Walt Disney. Este un parc de distracții extrem de popular. Parcul este divizat în 8 lumi ce includ Fantasyland și prințesele sale, Tomorrowland și Space Mountain.

Tokyo Disney Sea, Tokyo, Japonia. Tokyo Disney Sea face parte din marele resort Disney Tokyo alături de Disneyland Tokyo. Acest parc de distracții le oferă turiștilor 8 lumi marine diferite, mergând de la lagune și sirene, la portul mediteranean. Vei fi cu siguranță impresionat de detaliile decorurilor și de originalitatea atracțiilor acestui parc bazat pe tema apei.

Europa Park – Rust, Germania. Europa Park reprezintă cel mai mare parc tematic din Germania și al doilea cel mai vizitat parc de distracții european după Disneyland Paris. Parcul oferă 11 atracții regrupate în 11 țări europene precum și Universul Aventurii, Pădurea Fermecată și Regatul Minimoys. Acest parc va fi pe placul celor mici și celor mari deopotrivă datorită atracțiilor diverse.

Chimelong Ocean Kingdom – Hengqin, Zhuhai, China. Acest parc tematic chinezesc este situat pe insula Hengqinm, în provincial Guangdong. Chimelong Ocean Kingdom este un parc ce se întinde pe 50 de hectare, divizat în 8 cartiere tematice pe tema naturii: Ocean avenue, Dolphin Cove, Amazing Amazon, Ocean beauty, Polar Horizon, Fun Zone. Pe lângă numeroasele animale, acest parc de distracții mai propune 9 atracții.

Magic Kingdom – Orlando, SUA
Parcul Magic Kingdom face parte din enormul resort Walt Disney World din Orlando care propune 6 parcuri de distracții în același loc. Magic Kingdom reprezintă versiunea mai mare și mai recentă a originalului Disneyland Park din Anaheim. Aceleași spații însă cu mult mai multe atracții.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?