Cele mai bune seriale spaniole de pe Netflix

Serialele spaniole de pe Netflix pot deveni cele mai interesante placeri vinovate care dau dependenta. Iata cateva dintre ele care trebuie neaparat sa fie descoperite.

Cel mai colorat serial – Sky Rojo. Netflix are incredere in creatorii La Casa de Papel si adauga in catalogul sau serialul spaniol Sky Rojo. Este un fel de scufundare voyeurista in lumea prostitutiei cu eroinele sale, Coral, Gina si Wendy. Angajate intr-un club de striptease, acestea decid ca merita o viata mai buna. Si de aici incep problemele….

Cel mai intrigant serial – The Innocent. De la aparitia sa pe platforma, The Innocent s-a bucurat de un succes nebun. Mini -serialul 123movie GO are cele mai bune ingrediente- un scenariu adaptat dupa opera lui Harlan Coben si un maestru al genului thriller, Oriol Paulo. Dar, il mai avem si pe Mario Casa, o adevarata vedeta in tara sa de origine. In acest serial, are rolul lui Mateo, un barbat al carui trecut ii complica viata fericita pe care vrea sa o construiasca.

Cel mai glamour serial – Alta Mar. la jumatatea drumului dintre un soap -opera si un serial polistist, Alta Mar are o intriga care se desfasoara pe un pachebot care leaga Spania de Brazilia. Povestea sa ne prezinta doua surori care descopera secrete de familie tulburatoare din cauza mortii mai multor pasageri.

Cel mai teen serial – Elite. Este un fel de Gossip Girl in stil spaniol. Ni se prezinta aici povestile a unor adolescent bogati de la cea mai cool scoala din Madrid.

Cel mai popular serial – La Casa de Papel. Este serial nonanglofon cel mai privit pe platforma. O banda mascata face cel mai impresionant furt din storie, dar nu totul se petrece asa cum era prevazut. Noul sezon a aparut de curand pe platforma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *