iPhone 11 vs. iPhone 11 Pro

Care sunt principalele diferente dintre iPhone 11 si iPhone 11 Pro? Esti si tu curios sa afli? Acest articol te va ajuta sa afli mai multe lucruri cu privire la aceasta gama de smartphone-uri de la Apple.

De mai multi ani deja, in luna septembrie, Apple anunta lansarea ultimelor smartphone-uri – iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone Pro Max. Trei telefoane din gama premium. Cu toate acestea, la o privire mai atenta realizam ca nu se adreseaza acelauiasi tip de utilizatori.

Design. Primul lucru de notat este acela ca, in privinta design-ului sunt extrem de apropiate datorita suprafetei din sticla. iPhone 11 dispune de o margine din aluminiu in timp ce 11 Pro este echipat cu o margine din otel inoxidabil. Trebuie sa mentionam o diferenta considerabila intre cele doua telefoane in ceea ce priveste design-ul : in timp ce iPhone 11 Pro este dotat cu un ecran OLED, iPhone 11 prezinta un ecran LCD, o tehnologie care are tendinta de a imbatrani in ultina vreme. Ecranul OLED ofera o rezolutie si o luminozitate mult mai buna. iPhone 11 beneficiaza de un ecran de 6,1 inchi in timp ce cel al lui iPhone 11 Pro beneficiaza de un ecran de 5,8 inchi ceea ce poate fi surprinzator pentru unii care se asteapta ca ecranul lui iPhone Pro sa fie mai mare.

Procesorul A13 bionic prezent pe ambele smartphone-uri. Pentru a imbunatati performantele globale ale iPhone-urilor sale, Apple le-a echipat pe toate cu noul procesor A13 bionic. Ceea ce imbunatateste considerabil performantele in ceea ce priveste domeniul foto. Procesorul A12 bionic prezent pe iPhone XR, XS si XS Max era considerat deja foarte bun. iPhone 11 si iPhone 11 Pro sunt echipate cu procesorul A13 bionic ceea ce inseamna ca putem beneficia de doua telefoane extrem de performante la un pret de 1000 de euro.

Aparate foto. Iata o alta diferenta intre cele doua telefoane: iPhone 11 dispune de doua aparate foto in partea dorsala spre deosebire de iPhone 11 Pro care dispune de trei aparate foto. iPhone 11 Pro are in plus un teleobiectiv.

Autonomia. Apple a lasat sa se inteleaga faptul ca iPhone 11 Pro dispune de o ora in plus de autonomie fata de iPhone XR si ca iPhone 11 Pro dispune de patru ore de autonomie in plus fata de iPhone XS.

Atunci, iPhone 11 sau iPhone 11 Pro? In ceea ce priveste stocarea, iPhone 11 propune 64 GB, 128 sau 256 GB. iPhone 11 Pro propune 64 GB, 256 sau 512 GB de stocare. In ceea ce priveste pretul, iPhone 11 are un pret incepand cu 809 euro si iPhone 11 Pro are un pret incepand cu 1159 euro. Este evident ca iPhone 11 Pro dispune de mai bune performante insa, iPhone 11 va continua sa fie vandut datorita rezultatelor excelente la nivel de vanzari.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?