Lucifer – sezonul 5, câteva teorii despre partea a doua

A doua parte a sezonului cu numarul 5 a mult adoratului serial Lucifer se anunta plina de rasturnari de situatie. Iata deci cateva teorii cu privire la ceea ce va urma.

Lucifanii nu au pierdut nicio secunda si au devorat primele opt episoade ale sezonului 5 cat ai zice peste. Daca nu au de ales decat sa astepte aparitia sezonului cu numarul 2, din fericire, producatorii au dezvaluit cateva informatii sau teorii cu privire la ce va urma, pentru ca asteptarea sa fie mai dulce.

In ultimele minute ale primei parti ale serialului,Lucifer era gata sa isi dezvaluie iubirea cea mare pe care i-o poarta lui Chloe. Daca ne imaginam deja scena cea mai emotionanta pe care cei doi urmau sa ne-o ofere, din pacate, Amenadiel isi face brusc aparitia pentru a strica totul. Si in timp ce Lucifer , Amenadiel si Michael, ascuns in umbra incep sa se bata, Dumnezu isi face aparitia, foarte nervos din cauza celor trei care se bat.

Ce ar putea deci sa se intample in urmatoarele episoade? Iata cateva teorii,

Michael si Lucifer incep sa se inteleaga datorita tatalui lor. Chiar daca Michael este principalul antagonist al primei parti, nu credem ca va ramane asa pentru mult timp. Lucifer, Amenadiel si Dumnezeu chiar, vor face tot posibilul pentru ca acesta sa nu mai distruga totul in jur. Ne putem imagina chiar ca cei doi vor ingropa securea razboiului in timpul atat demult asteptatei cine de familie.

Acum ca Dumnezeu este pe pamant, toata lumea va putea discuta pentru a rezolva problemele.

Maze se sinucide din disperare sau pentru a salva unul de-al ei. Primele 8 episoade ale sezonului 5 ne-au aratat o Maze diferita, mai trista si in cautarea identitatii. Maze nu este deloc in forma si ajunge sa fie torturata de trecutul sau. Numerosi internauti sunt de parere ca isi va lua viata din cauza nenumaratelor probleme pe care le-a intampinat in ultima vreme.

Poate ca se va sinucide din disperare sau poate ca se va sinucide pentru a se sacrifica si salva pe Chloe sau Lucifer. In orice caz, aceasta parte a doua va fi mai emotionanta ca niciodata.

Lucifer isi dezvaluie iubirea pentru Chloe si devine muritor. Dupa ce si-a pierdut indemanarile si nemurirea, am inteles foarte repedeca ar putea ramane fara puteri foarte repede. Dupa cum stim bine deja, puterile sale sunt in stransa legatura cu sentimentele pe care le are pentru Chloe. Deci ar putea ramane fara puteri in partea a doua a sezonului cu numarul 5. Nu asta ii dorim, dar iubirea sa pentru Chloe este atat de puternica si il face sa fie atat de senin incat se simte la fel de puternic.

Daca va fi iertat de Dumnezeu din cauza greselilor sale din trecut poate ca pana la urma creatorul universului va accepta ca fiul sau sa se intoarca pe pamant, cu conditia, bineinteles sa devina muritor.

Ella va intra intr-o stare de profunda depresie. Manipulata, tradata, Ella, va trebui sa incerce sa isi revina sau sa isi inece depresia in alcool. Sa speram ca prietenii vor fi acolo pentru a o sustine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *