Netflix- cele mai bune seriale ale lunii aprilie

Luna noua, continuturi noi pentru abonatii celebrei platforme de streaming. Si luna aprilie promite o multime de surprize pentru toate gusturile si varstele.

La inceput de luna, apare sezonul 7 si ultimul din serialul The 100. La un secol dupa o apocalipsa nucleara pe Pamant, 100 de locuitori ai unei statii spatiale sunt trimisi pe planeta albastra pentru a sti daca a devenit relocuibila. Se vor rezolva principalele mistere care au ramas, pentru a se incheia si aceasta calatorie.

The Serpent. Din 2 aprilie, ni se prezinta pe Netflix povestea escrocului si a crminalului cu sange rece, Charles Sobhraj, care s-a dat drept un negociator de pietre pretioase pentru a rapi si omori turistii occidentali din Asia de Sud. Un mini- serial inspirat de fapte reale.

Shadow and Bone. O adaptare de la trilogia literara Grisha a lui Leigh Bardugo, Shadow and Bone este un serial fantastic care ne duce pana in regatul blestemat Ravka. Destinul sau se bazeaza pe Alina, o orfana care a fost recrutata de armata pentru a-i insoti pe Grisha, cei mai puternici magicieni.

Oare in cine va mai putea avea incedere Alina atunci cand singura persoana pe care se putea baza nu mai este in masura sa o ajute?

Snabba Cash. Serialul suedez Snabba Cash povesteste cum viata unei femei de afaceri ambitioasa si in cautare de glorie, a unui bataus irezistibil si a unui adolescent rebel se vor intersecta. Cei trei se vor indivizi vor trebui sa faca fata unei dure realitati in mijlocul unor antreprenori si a crimei organizate.

Dad Stop Embarrassing Me ! Iata o comedie lejera, un adevarat balsam pentru inima, dupa crimele sordide ale lui The Serpent! Jamie Foxx este aici un vaduv si patron al unei marci de cosmetice care se trezeste catapultat in plina experienta a paternitatii, atunci cand o adolescenta, care face tot ce ii trece prin cap, se muta la el.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?