Riverdale sezonul 4: creatorul explică moartea lui Fred

RIP Luke Perry. Sapte luni au trecut de la moartea actorului in urma unui AVC. Riverdale i-a oferit un ultim omagiu in primul episod al sezonului 4, disponibil pe Netflix in care personajul sau, Fred Andrews, moare. Insa de ce a fost ales un astfel de sfarsit pentru personaj de catre scenaristi si producatori ? Creatorul serialului, Roberto Aguirre Sacasa s-a exprimat cu privire la acest subiect.

Sfarsitul lui Fred Andrews este una din cele mai tulburatoare scene din noul sezon al serialului Riverdale. In episodul 1 al sezonului 4, descoperim ca tatal lui Archie a murit in urma unui accident teribil : in timp ce incerca sa ajute o soferita (interpretata de catre Shannen Doherty), cu masina in pana, pe marginea soselei, tatal lui Archie este lovit din plin de o masina si moare in urma ranilor grave suferite. O moarte tragica care ne aminteste de moartea reala a lui Luke Perry. Va amintim ca actorul indragit a murit pe data de 4 martie 2019 in urma unui AVC.

O « moarte eroica » pentru Fred. In urma difuzarii acestui episod extrem de special si emotionant al Riverdale, creatorul serialului, Roberto Aguirre Sacasa, a dat detalii cu privire la sfarsitul ales pentru Fred. Acesta din urma a declarat ca producatorii si scenaristii s-au gandit de la inceput la aceasta moarte pentru personajul sau. Extrem de rapid, s-a ajuns la ideea ca Fred ar trebui sa aiba parte de o moarte eroica. Era modalitatea perfecta prin care Fred trebuia sa plece. Ocazia perfecta pentru a o recruta pe Shannen Doherty pentru a juca rolul soferitei salvate de Fred. De-a lungul sezoanelor, Luke si producatorul a tot vorbit despre recrutarea lui Shannen in serial insa acest lucru nu s-a reusit pana in prezent datorita programului incarcat al acesteia din urma. Luke era extrem de atasat de Shannen.

Familia lui Luke Perry consultata. Pentru acest episod omagiu, apropiatii lui Luke Perry, printre care cei doi copii Sophie si Jack au fost consultati si chiar i-au oferit producatorilor o serie de poze inedite ale actorului care au fost integrate in acest episod. Acestia au declarat ca au incercat sa includa cat mai multe cu putinta. Copiii lui Luke Perry au citit scenariul si au oferit cele mai frumoase poze. Sezonul 4 al serialului poate fi urmarit in fiecare zi de joi pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *