Samsung își va lansa Galaxy Fold 2 în aprilie cu două mari schimbări

Samsung si initiatii in industrie au raportat faptul ca Galaxy Fold continua sa se vanda peste tot unde este lansat. Este destul de greu de crezut datorita pretului destul de ridicat, de 2000 de euro si disponibilitatea limitata ceea ce face din el un articol destul de rar. Independent de exactitudinea acestor raporturi, Samsung pare inca sa creada in viziunea smartphone-urilor pliabile.

Un nou raport publicat de catre The Bell afirma ca Samsung prevede sa lanseze succesorul lui Galaxy Fold, aka Galaxy Fold 2, in aprilie anul trecut. Conform acestui raport, acest smartphone pliabil poarta numele de cod de Bloom. In ciuda faptului ca primul smartphone pliabil al societatii a fost intarziat in mai multe reprize si ca a fost pus spre vanzare pe mai multe piete incepand cu luna trecuta, Samsung nu are intentia in aparenta sa intarzie lansarea pe piata a celui de-al doilea smartphone pliabil. Citand surse din industrie, raportul afirma ca Galaxy Fold 2 va fi pus spre vanzare la o luna dupa lansarea gamei S11 in martie.

Odata cu Galaxy Fold 2, Samsung prevede sa creasca considerabil partea sa de piata in ceea ce priveste smartphone-urile pliabile. In timp ce vanzarile smartphone-urilor pliabile nu ar trebui sa atinga decat 400 000 de unitati anul acesta, societatea de studii de piata Counterpoint Research prevede ca acest numar va ajunge la 3,2 milioane de unitati anul viitor si la 27,1 milioane de unitati anul viitor.

Conform raportului, urmatorul smartphone pliabil de la Samsung ar putea avea un ecran principal de 6,7 inchi sau de 8,1 inchi. Lui Samsung i s-ar putea destul de greu sa aleaga intre cele doua marimi, chiar daca un raport anterior a afirmat faptul ca succesorul lui Galaxy Fold va avea un ecran de 6,7 inchi. Daca Samsung opteaza pentru o dimensiune de 8.1 inchi, Fold ar putea ajunge sa fie mai mare decat Galaxy Fold in ceea ce priveste marimea fizica.

Schimbari pentru ecran. De altfel, surse din industrie sustin ca Samsung isi doreste sa foloseasca sticla ultra subtire –UTG – pe post de sticla protectoare pentru a inlocui filmul de polimida transparent (PI) folosit actualmente pe Galaxy Fold. In teorie, acest lucru ar trebui sa ii ofere o protectie mai ridicata impotriva zgarieturilor. Insa schimbarile nu se opresc aici. Se preconizeaza ca Galaxy Fold 2 se va plia vertical asemeni unui smartphone cu clapeta in loc sa se deschida ca o carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *