The Flight Attendant: a apărut un trailer pentru serialul HBO Max

HBO Max tocmai a dezvaluit un trailer pentru urmatorul sau serial thriller, The Flight Attendant. Primele episoade ale serialului in care rolul principal in are Kaley Cuoco vor fi difuzate incepand cu 26 noiembrie pe platforma de streaming.

Kaley Cuoco se trezeste alaturi de un barbat asasinat in The Flight Attendant
Noul serial HBO Max, The Flight Attendant se bazeaza pe romanul cu acelasi nume scris de Chris Bohjalian si publicat in 2018. Descris drept o “poveste despre cum o viata intreaga se poate schimba intr-o singura noapte”, intriga o urmareste pe Cassadra Bowden, o stewardesa care isi petrece noaptea alaturi de Alex intr-un hotel din Dubai.

Alex este un barbat pe care l-a intalnit intr-un avion. Insa, cand se trezeste a doua zi dimineata, dupa o noapte stropita de alcool, cu Alex in pat, asasinat, in loc sa informeze de urgenta politia ia decizia suprinzatoare de a curata locul si se reintoarce la New York. Este abordata la scurt timp de agenti FBI care ii pun intrebari in legatura cu evenimentele petrecute. Insa tanara femeie nu reuseste sa isi aminteasca aproape nimic si incepe sa se intrebe daca nu cumva ea este asasinul…

Un trailer tensionat pentru The Flight Attendant
Primele imagini din The Flight Attendant ne arata trezirea personajului interpretat de Kaley Cuoco alaturi de barbatul asasinat. Panicata, in stare de soc, tanara femeie decide sa paraseasca de urgenta camera si, mai tarziu, cand este interogata de FBI are un comportament suspect.

Inclusiv cea mai buna prietena a sa incepe sa se indoiasca de spusele sale deoarece nu poate intelege de ce a curatat camera in loc sa cheme de urgenta. Cassandra incepe sa bea ca sa uite de aceasta tragedie si nu putem decat sa presupunem ca acest lucru nu o va face sa ii convinga pe agentii FBI de nevinovatia sa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *