The One, un nou serial Netflix care ne duce cu gândul la Black Mirror

Esti gata sa intalnesti marea ta iubire, cea adevarata? In acest caz, acest lucru promite noul serial thriller de pe Netflix, care ne prezinta ceea ce ne promite o noua tehnologie.

Sa iti gasesti sufletul pereche este si visul tau? Este si al numeroase alte persoane si reprezinta intriga de la acest serial. Inspirat din serialul cu acelasi nume al lui John Marrs, serialul pleaca de la un postulat care se vrea revolutionar- cum ar fi daca genetica ar putea sa ne ajute sa ne gasim iubirea cea mare?

Povestea de la The One se deruleaza intr-un viitor apropiat,unde o tehnologie a fost dezvoltata de catre oamenii de stiinta pentru a le permite unor persoane sa isi gaseasca sufletul pereche cu ajutorul unui simplu test ADN. Si totusi, aceasta descoperire demna de basme isi va dovedi cat de curand slabiciunile….

Personajul principal, Rebecca este interpretat de catre Hannah Ware, din Boss sau The First. Este cea care fondeaza MatchDNA, firma care este responsabila cu noua tehnologie. Alaturi de ea ii mai putem regasi pe Dimitri Leonidas, Zoe Tapper sau Gregg Chillin.

Povestea sa ne duce cu gandul la Black Mirror sau la mai recentul Soulmates de pe Amazon Prime Video. In Soulmates un test permite aflarea sufletului pereche. Si fiecare episod se invarte in jurul tentatiei de a proceda sau nu la o astfel de evaluare.

The One se deruleaza intr-o societate mai avansata din punct de vedere tehnologic decat a noastra, in care foarte repede o aplicatie sau programul realizat de catre specialisti nu are rezultatele prevazute initial. Cuplurile perfecte formate cu ajutorul sau, nu sunt chiar asa pana la urma. Ba mai rau, asocierea a doi indivizi se pare ca duce pana la drama si uneori chiar si pana la moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *