Unde plecăm în August? Idei de destinații

Încă nu ai hotărât unde urmează să călătorești în luna august? Am întocmit pentru tine o listă a celor mai frumoase destinații, ideale pentru luna august.

Bali, Indonezia
Visezi să călătorești într-un loc exotic, să fii înconjurat de peisaje paradisiace? Bali este un loc de vis in care vei avea parte de vacanța mult visată. Vei avea ocazia să profiți de soare și de plajă și să descoperi o cultură aparte. Plaje de nisip fin, o faună marină excepțională, temple, plimbări în inima junglei…

Saint-Malo, Marea Britanie
Saint-Malo este destinația ideală pentru distrarea copiilor. Plagele sale imense îi vor încânta pe cei mici. Stâncile îi vor primi pe cei mari pentru o partidă de pescuit de neuitat. Acvariul va fi pe placul celor mici și celor mari deopotrivă.

Creta, Grecia
Creta este o destinație superbă, te face să ai impresia că te afli în Seychelles, asta fără să părăsești Europa. Ape turcoaz, o faună sublimă, nisip fin, toate acestea la prețuri extrem de accesibile. Raiul pe pământ cu alte cuvinte.

Calvi, Corsica
În august, oferă-ți un sejur în doi la Calvi. Ce poate fi mai romantic decât o plimbare în doi pe străzile pavate în căutarea unui loc ferit de soare înainte de a te bălăci în apa limpede a mării? La Calvi ai ocazia să profiți de priveliști superbe în doi.

Marseille
Marseille este cea mai sigură destinație din Franța în luna august, adică aici vei avea parte de un sejur fără averse. Orașul și canalele sale reprezintă locul perfect pentru a petrece câteva zile de vacanță însorite.

Tahiti, Polinezia franceză
Plaja albă Toarato, muzeul Gauguin și plimbările de-a lungul văilor sălbatice și înverzite, la Tahiti nu te vei plictisi nici măcar o secundă.

Essaouira, Maroc
Mică stațiune balneară, Essaouira, este locația ideală pentru amatorii de pește proaspăt și de surf dar și pentru iubitorii de ceai de mentă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?