Viața la liceu

Frate, stând pe facebook, cred că am văzut 1 mie de postări gen „nu vreau la școală!!!”. Ok, nici mie nu îmi e așa de drag să merg la liceu din cauza fițelor și „popularilor” ce îmi întorc stomacul pe dos. Nu îmi place DELOC că trebuie să suport la școală unele lucruri ce, Jesus, chiar nu cred că le merit. Mă refer la:

– scârboșii ce stau și se ling continuu pe unde apucă;

– nespalații aia care trec prin fața ta și îți taie respirația; – tampoane aruncate în w.c. peste tot;

– jmekerii de ocazie;

O să iau doar prima liniuța, așadar: – Dacă ai o relație cu un băiat și il iubești, dacă ești cu o fată și ești nebun după ea… DUCEȚI-VĂ ÎN PULA MEA ÎN ORICARE ALTĂ PARTE A GLOBULUI ȘI PUTEȚI SĂ VĂ DAȚI GUMA AIA IEFTINĂ DIN GURĂ ÎN GURĂ PÂNĂ VI SE ACREȘTE, dar nu mă mai scarbiți. E drăguț să vezi doi îndrăostiți, chiar mă bucur când văd oameni fericiți, dar când deja exagerează cu datul la limbi și mestecatul aceleiași bucățele de măr/chips/prajitură/pulă, mi se întoarce stomacul pe dos.

Am asistat odată la un moment de-adreptul GREȚOS. Doi tineri, îndrăgostiți nevoie mare, mâncau chipsuri pe coridorul liceului. Ea prindea chipsul între buzele-i roze ca petalele unui trandafir, iar el, tandru, apucă lacom cealaltă jumătate a chipsului ce rămăsese în afara buzelor.

Dupa ce baiatul mușcă victorios din nenorocita aia de bucată de cartof uscat, o sărută pe donșoară (cu chipsul în gură). Când sărutul se sfârșește, tânărul desparte buzele lui de buzele fetei, dar, ce să vezi, o linie de aia întinsă de scuipat cum e brânza din paste se desfășura din gura lui în gura ei. Păi să nu vomit și mațele din mine? Frateee. Grețooos!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *